Developer
Yostar Limited.
Version
5.0.01
Updated
September 30, 2021
Requirements
4.1 and up
Size
86M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Arknights

Arknights

Arknights 5.0.01 Azur Lane är en cell sport lanseras endast av Bilibili. Efter två lönsamma stängda betas lanserades Azur Lane formellt den 2 juni. För närvarande har sporten nått 500 000 nedladdningar inom Google Play App-återförsäljaren. I Azur Lane kommer spelare att vända sig till expertkommandon, men aktiviteten kan vara mycket besvärlig. Konstruera världen, Använd din IQ och kontanter för att få slagskepp och skönheter? Azur Lane APK i vissa informella videospel som warfare ship, behöver du inte byta till tektonisk mannequin för att konstruera, men genom att spendera en viss mängd källor kan deltagaren få ett alternativ till tunga krigsfartyg eller mindre. Helt olika tektoniska lägen kommer att ta olika typer av krigsfartyg. Han tar det tektoniska krigsskeppet, vilket är extra engagerande? Vad det är värt att göra tidigare än du börjar sporten är konstruera dig själv en militär. Varje militär kan ha 6 brännande damer, men en faktor att komma ihåg är att helt olika krigsfartyg kan ha helt olika resultat och kräver spelare att ha en bra blandning.

Klicka på den primära menyn, deltagaren kommer in i Stridsmiljöns Värld. Här Spelare kan ha valet av slagfält och strid militär. Den vänstra knappen styr feminina troopers gömmer fiender, lämpliga nyckelkontroller stående, för att hantera expertis. Efter kampen är över, Du kan vara mycket angelägen om att söka ut vad dina belöningar är. Sporten kan också vara mycket psykologisk att säga att din belöning kan vara tillgångar, belöningar och, extra viktigt, brännande damer. Ändå måste det vara känt att bilar använder olja för att fungera gadgetarna, så kom ihåg att hälla oljan i sporten.

Arknights

Arknights

Det är en marin konflikt sport som samlar alla den senaste damen, så det kommer att bli en allvarlig underlåtenhet att inte påpeka sport tillväxt karaktär. Azur Lane presenterar ett brett utbud av karaktärstillväxtmetoder, var och en med 5 typer av kit, spelare kan uppnå detta genom att limma ikonetiketter eller använda det magiska fältet som kan hjälpa dig att slutföra plikten. Ta de senaste damerna, sedan bära dem till akademin för att öka kompetensen och förbättra kampen mot energi av militären. Tillsammans med bekämpning av tid kan deltagaren vara en “faktisk pojke” som arrangerar inredning för hemmet, trädgårdsarbete för varma damer!
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir