Alchemia Story – MMORPG

1.0.104

Developer
Asobimo Inc.
Version
1.0.104
Updated
September 21, 2021
Requirements
4.1 and up
Size
78M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Alchemia Story – MMORPG

Alchemia Story - MMORPG

Alchemia Story – MMORPG 1.0.104 Japan har inte bara anime, manga world, men dessutom den viktigaste on-line spelhandeln. Japanska spelvaror, som hela tiden välkomnas av ivrig spelare, är det främsta alternativet för kunder på marknaden just nu. Alchemistory är en modern, mångsidig rekreation som lockar spelare i harmoni mellan den faktiska världen och den digitala världen. On-line Sport Alchemistory, som har en stor fläktbas, gör en öppen spis där ute.

Spelare skapade inom ramen för att bekämpa videospel, on-line videospel Alkemistory har en helt ny historia, sporten simulerar en värld av magi blandat med alkemi. Spelare har passande att spela en personlighet inom rekreation för att slåss monster för att skydda sina liv. Varierade tecken dras från karaktärerna inom anime. På denna planet av Alchemistory videospel har karaktärerna ett energiskt och faktiskt liv, som den faktiska världen. Som spelare omarbetar till tecken måste de utrusta sig med vapen, kostymer och visuella som liknar hår, måltider, sociala handlingar. Varje karaktär tillsammans med hans eller hennes personliga vapen matchar karaktären av slaget och karaktärens modell. För att få den mest effektiva utrustningen bör deltagaren kämpa mödosamt och samla energi. Sport on-line alchemy story, inte bara flexibiliteten att slåss agility, coaching för samarbete, men dessutom överdriven fokus för varje deltagare.

Alchemia Story – MMORPG

Alchemia Story - MMORPG

En extremt länkad on-line rekreation, spelare kan delta med olika spelare, designen skapar en chatt ram för karaktärerna att tala med varandra. På denna planet av on-line videospel Alkemistory, varje karaktär har sitt personliga liv, han gör kompisar inom restaurangen, på bästa sätt, det är allt som faktiskt eftersom den höga natten andning av vårt personliga liv. Hyperlänkar i spelet tillåter samspel med alla relaterade funktioner. Därefter bygger en Gruppkamp med tre till fyra medlemmar på ett kooperativt förhållande mellan spelare som delar en glädje för tidsfördriv. On-line Sport Alchemistory är bara inte bara en fritid rekreation, men dessutom en levande värld genom vilken tecken utvecklas och slåss kollektivt. Det finns dessutom ett stadigt tillfälle organiserat i en extra mångsidig metod än det bästa sättet att karaktärerna förbättrar sin energi. Det kan konstateras att on-line rekreation Alkemistory. det skapar en stor och levande grupp.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir