Developer
Electronic Hand
Version
7.6
Updated
April 24, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
135M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

4×4 Off-Road Rally 7

4x4 Off-Road Rally 7

4×4 Off-Road Rally 7 7.6 4 × 4 Off-Street Rally 7 är en racing sport som blandar enorma praktiska 3D-grafik med fysik för att presentera spelare den senaste expertis. På samma tid har denna sport dessutom en skillnad i jämförelse med olika videospel som kan vara ett tävlingsutrymme. Som ett alternativ till att ta spelare till platta spår som påminner om städer eller racerbanor, tillåter denna sport spelare att resa med träsk, bergsvägar, sand och så vidare. Det resulterar i robusta spår som påminner om. Mycket mer uppmärksamhet-gripande är att spelare kan enbart använda 4 × 4 bilar. Sporten kommer att ge spelare många helt olika terräng tävlingar för spelare att njuta av. Det kommer dessutom att lägga till några distinkta och övertygande delar för att ta deltagarens racing expertis till en annan grad. Denna sport använder sig av till stor del Offroad terräng för att göra kursen, och mycket mer chockerande är att deltagaren enbart använder sig av 4 × 4 bilar. När allt kommer omkring finns det många helt olika 4 × 4 sorter för spelare att samla, och varje kommer att vara personlig och utsmyckad, för att spelare hela tiden kan ha roligt på denna sport. Förutom, sporten har många olika roliga frågor för spelare att underhålla, dessutom är det oerhört många i racing lägen och kan hela tiden ge spelare en helt ny kompetens med racing stil.

Varje deltagares problem kommer att hända på en slumpmässig plats, och sporten har inte historia eller tillåter spelare att upptäcka världen. Som ett alternativ kommer det att sätta deltagaren i en spännande tävling med de andra, med den primära för att slutföra att vara vinnaren. Priset på loppet är fördelaktigare och spännande, vilket ger spelare extra fördelar förr eller senare. Förutom, omfattningen utformningen av denna sport kan också vara förstklassig; de skapar en speciell atmosfär tillsammans med lokala väder och skugga för att hjälpa spelare dra nytta av sporten eller gå söka igenom loppet. Förvaltningsmekanismen för denna sport är utformad för att vara lätt och aldrig för avancerad, men bilens accelerationsmekanism verkar vara som verkligheten.

4×4 Off-Road Rally 7

4x4 Off-Road Rally 7

Detta innebär att spelare måste känna till metoder för att rättvist använda växellådan för hög takt, eller kunna högre ledning takten på varje bildskärm. Sporten innehåller dessutom ett tydligt, smart och förnuftigt hanteringsgränssnitt som gör det enkelt för spelare att reglera och observera kursen. Sportens grafik spelar dessutom en nödvändig position för spelare att ha en större expertis. En lysande praktisk 3D-grafik blandat med kroppslig mekanik är den mest effektiva för en racing sport. Antalet terräng kommer att skapa många utmaningar för spelare, och kroppsliga mekanik ska vara ett problem som spelare ska övervinna.

Sporten har dessutom många problem för spelare att upptäcka och frossa i, påminner om banor, sportlägen, tillfällen, bilar och prylar. Även om denna sport tillåter spelare att enbart köra 4 × 4 bilar, spelare kan fritt välja den bil de behöver eller godtyckligt anpassa den i linje med sina preferenser. Deltagarens bilar har även exterior {hardware} för att göra dem extra vackra, och några tillägg kan också läggas till för att hjälpa deltagarens bilväxt att bli extra spektakulär.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir